Selecteer een pagina

Home » Gezocht: ouders die hun ervaringen willen delen

Gezocht: ouders die hun ervaringen willen delen

Ouders en verzorgers worden van harte uitgenodigd deel te nemen aan een onderzoek binnen de EUROlinkCAT studie. Dit onderzoek bestaat uit een online vragenlijst over de ervaringen van ouders over de zorg en informatie die zij ontvangen met betrekking tot de aandoening van hun kind én over de impact van COVID-19 op de zorgbehoefte, ondersteuning en impact op hun gezinsleven.

Het onderzoek richt zich op ouders en verzorgers van kinderen met verschillende aandoeningen, waaronder een aangeboren hartafwijking waarvoor een operatie nodig was. (Ook ouders en verzorgers van kinderen met een gespleten lip, spina bifida en/of Downsyndroom maken deel uit van de doelgroep)

Voor de online vragenlijst klik je hier .
Meer informatie over het onderzoek kun je vinden op de EUROlinkCAT website.