Selecteer een pagina

Home » ALL OF ME

ALL OF ME

Platform ALL OF ME overgenomen door PGOsupport PGOsupport heeft de activiteiten en contacten van jongerenplatform ALL OF ME overgenomen. Het platform was sinds 2018 een zelfstandige stichting, zonder subsidie. Met de overname zorgt PGOsupport dat dit unieke platform niet verloren gaat. ALL OF ME zag in 2015 het licht. Het is een platform waar jongvolwassenen […]

Platform ALL OF ME overgenomen door PGOsupport

PGOsupport heeft de activiteiten en contacten van jongerenplatform ALL OF ME overgenomen. Het platform was sinds 2018 een zelfstandige stichting, zonder subsidie. Met de overname zorgt PGOsupport dat dit unieke platform niet verloren gaat.

ALL OF ME zag in 2015 het licht. Het is een platform waar jongvolwassenen (16-30 jaar) met een chronische aandoening elkaar ontmoeten en van elkaar leren. Er zijn 10 patiëntenorganisaties betrokken bij dit platform, dat inmiddels zo’n 4.000 jongeren bereikt. Sinds begin 2018 was het project ALL OF ME een zelfstandige stichting, zonder structurele financiële basis.

Nauwe samenwerking

Met de overname houdt ALL OF ME op te bestaan als zelfstandige stichting. Dat betekent niet dat het platform zelf verdwijnt. Integendeel: alle activiteiten worden zo veel mogelijk voortgezet zoals ze nu bestaan. Dat betekent concreet dat de inbreng van en cocreatie met de doelgroep centraal blijft staan. We stimuleren patiëntenorganisaties actief om betrokken te raken en te blijven. De nauwe samenwerking met vrijwilligers blijft intact. Zij kunnen bij PGOsupport terecht voor ondersteuning.

Om de activiteiten goed te blijven voortzetten heeft PGOsupport een coördinator voor ALL OF ME aangesteld. De PGO-raad van ALL OF ME waakt samen met de vrijwilligers over de uitgangspunten van het platform.

Meer weten over ALL OF ME? Kijk dan op de website van PGOsupport.