Selecteer een pagina

Home » Belangengroep klepprobleem niet aangeboren

Belangengroep klepprobleem niet aangeboren

The Patients voice zoekt ervaringsdeskundigen met hartklepaandoening die niet aangeboren is.

The Patients voice wil de stem van de patiënt betrekken bij besluitvorming die hem of haar aangaan. Dat gebeurt onder andere door deelname aan adviesraden van zorgverleners , onderzoekers en pharma.  Maar ook door je samen in te zetten als belangengroep en daardoor de stem van de patiënt duidelijk te kunnen laten horen. 

Ervaringsdeskundigen
Momenteel zijn we op zoek naar ervaringsdeskundigen met een hartklepaandoening die niet aangeboren is, maar zich in een later stadium heeft ontwikkeld. Al dan niet naast hart aandoeningen die wel aangeboren zijn. 

Zij gaan zich inzetten om zo’n belangengroep in Nederland vorm te geven en de stem te zijn van hun lotgenoten naar zorgverleners, onderzoekers en pharmaceuten.
Bovendien zullen zij actief zijn als lid van de adviesraad voor hartklepaandoeningen van de Global Heart Hub, ( https://globalhearthub.org ). 

Een wereldwijde alliantie voor mensen met diverse soorten hartziektes.  

Contact
Heeft u interesse om actief te betrokken te zijn bij het oprichten en onderhouden van zo’n belangengroep en ook lid te worden van de adviesraad bij de Global Heart Hub?
 

Of wilt u meer informatie? 

Stuur een mail naar info@thepatientsvoice.eu en we nemen snel contact met u op! 

Denis Janssen
The Patient’s Voice
www.thepatientsvoice.eu