Selecteer een pagina

Home » Blog 48 van Jetske: Fijne dagen

Blog 48 van Jetske: Fijne dagen

Een mooi en gelukkig 2024…

2024, dat jaar wordt voor mij een enorm spannend jaar.

Mijn vriend komt hopelijk naar Nederland en we gaan voor een machtiging voorlopig verblijf. Daarnaast willen wij samen een ziekenhuis traject ingaan gezien onze kinderwens.

Natuurlijk kan het zo zijn dat het nog 5 jaar duurt of misschien wel nooit lukt. Daarom willen wij het nu al in gang zetten. Want je weet nooit of en wanneer het je gegund is.

De afgelopen weken merk ik dat ik met mijn hoofd al helemaal in Uganda zit waar ik 14 december heen ga (WOEOEOE!!) En nog veel erger ik zit al helemaal met mijn hoofd in februari omdat dan mijn vriend waarschijnlijk in Nederland is.

Omdat mijn hoofd zo vol is met alles wat komen gaat, merk ik dat ik steeds vaker een writers block heb. Verder dan hoe mijn hartafwijking op het weer reageert kom ik even niet.  

Vandaar dat ik dit als laatste blog wil voor het nieuwe jaar. Ik neem even een paar weken flinke pauze om vervolgens weer fris en fruitig bij jullie terug te komen.

Vanaf 15 januari kunnen jullie weer blogs van mij verwachten. Over mijn avonturen in Uganda maar ook mijn hele proces met mijn vriend naar Nederland en het traject waar wij ingaan.

Voor nu wil ik jou een warm en liefdevol 2024 toe wensen. Ik hoop dat je tijdens deze feestdagen mag genieten! Mochten deze feestdagen voor jou beladen zijn om wat voor reden dan ook wil ik je een dikke knuffel geven.

Tot volgend jaar!

Liefs,

Jetske

Jetske Kalwij is een fontanpatiënt en deelt op haar instagram account JetskeAK  haar ervaring met haar hartafwijking en het (deels) leven in Uganda. Regelmatig schrijft ze een blog voor de PAH