Selecteer een pagina

Home » Blogs & vakantieverhalen

Blogs & vakantieverhalen

Onbeperkt op vakantie

Vakantie is voor Linda erg belangrijk. Ze geniet van de voorbereidingen en vindt de voorpret heerlijk. Het is niet altijd makkelijk om zorgeloos op vakantie te gaan met alle zorgen rondom haar zoon Stef. Toch kijkt ze er naar uit, vindt Stef vakantie met zijn papa en mama fijn en hebben ze een aangepaste caravan gekocht waarmee ze op pad gaan. Lees haar verhaal uit de Sinus hier.

Eelke droomt

Eelke zit in een rolstoel en op haar website deelt ze bijzondere, rolstoeltoegankelijke hotels, b&b’s en vakantiewoningen. Ze vindt het belangrijk dat het gezellige, leuke inrichting en luxe plekken zijn. Geen kamers die op ziekenhuizen lijken, geen grote ketens langs de snelweg. Met haar website wil ze het voor mensen in een rolstoel makkelijker maken om een bijzonder leuke én toegankelijke locatie te vinden die precies bij jou past. Neem een kijkje op haar website www.eelkedroomt.nl of volg haar op instagram. Ben je zelf op een fijne rolstoelvriendelijke plek geweest? Ze hoort graag je tip!

Vakantie met hartafwijking

Vakantieblogs van Jetske

Jetske schrijft voor de PAH blogs over haar leven met een hartafwijking. Ze heeft diverse blogs gelezen met het thema: vakantie & vrije tijd. Je kan alle blogs van Jetske hier teruglezen.