Selecteer een pagina

Home » Brief verstuurd naar demissionair minister Hugo de Jonge

Brief verstuurd naar demissionair minister Hugo de Jonge

Verschillende organisaties, waaronder de Patiëntenvereniging Aangeboren Hartafwijkingen (PAH), maken zich zorgen om de vaccinatiestrategie. Harteraad heeft een brief gestuurd naar demissionair minister Hugo de Jonge (Ministerie Volksgezondheid, Welzijn en Sport). Ze roepen op om de mensen jonger dan 60 jaar met een hoog risico (waaronder mensen met een aangeboren hartafwijking) eerder te vaccineren dan hun […]

Verschillende organisaties, waaronder de Patiëntenvereniging Aangeboren Hartafwijkingen (PAH), maken zich zorgen om de vaccinatiestrategie.
Harteraad heeft een brief gestuurd naar demissionair minister Hugo de Jonge (Ministerie Volksgezondheid, Welzijn en Sport). Ze roepen op om de mensen jonger dan 60 jaar met een hoog risico (waaronder mensen met een aangeboren hartafwijking) eerder te vaccineren dan hun gezonde leeftijdgenoten. Mede namens de Nederlandse Vereniging voor Cardiologie, de Hartstichting en de Patiëntenvereniging Aangeboren Hartafwijkingen heeft Harteraad de brief verstuurd.

Lees hier de brief aan minister Hugo de Jonge. Deze brief is ook ter informatie verstuurd naar het RIVM en de Gezondheidsraad.

Laatste nieuws