Selecteer een pagina

Home » Evenementen » Hartez-vous 2024

Hartez-vous 2024

Kaart niet beschikbaar

9 november 2024 10:00 - 18:00

Locatie
Hotel Van der Valk Breukelen

Categorieën


Hartez-Vous

Ontmoeting – Inspiratie – Kennisdeling

Op zaterdag 9 november organiseert de PAH Hartez-Vous 2024 van 10.00-18.00 uur. Een dag boordevol inspiratie, kennisdeling en ontmoetingen.

Lees alles over het Hartez-Vous evenement

Een leven lang Fontan: Je ontvangt informatie over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de Fontan circulatie. Tijdens diverse interactieve workshops gaan we dieper in op sporten, bewegen, leefstijl, zorgen over de organen zoals de lever, zwangerschap, Fontan ongemakken en mentale gezondheid. Heb je zelf een Fontan of ben je ouder van een kind met een Fontan? Meld je nu alvast aan en vul onderstaand formulier in. Je wordt op de hoogte gehouden van dit evenement via de mail, de socials en deze website.

Levensverhalen van (jong)volwassenen: Na het grote succes van het 1e magazine met levensverhalen van (jong)volwassenen in samenwerking met Kimberley Wenas lanceren we op zaterdag 9 november om 15.30 uur het vervolg. 15 nieuwe, indrukwekkende en inspirerende verhalen verzameld in een nieuw magazine. Wil je als eerste het nieuwe magazine in ontvangst aannemen? Meld je aan voor zaterdag 9 november door onderstaan formulier in te vullen.

 

Reserveringen

Aantal personen

Registratiegegevens

Leven lang met een fontan
Levensverhalen van (jong)volwassenen

Boekingsoverzicht

1
x Aanmelding: Een leven lang met een Fontan
€0,00
Totaal
€0,00