skip to Main Content

Kidsdag  Schateiland Zeumeren te Voorthuizen


Op 21 september organiseert de PAH een themadag voor ouders en kinderen t/m 12 jaar. Dit jaar wordt de dag gehouden in Schateiland Zeumeren te Voorthuizen. Het hele gezin (max. 2 ouders/begeleiders) is deze dag welkom.

Het thema van deze dag is:

Op zoek naar de schat!!!

Wij ontvangen jullie graag om 10.30 uur met ranja/koffie/thee. De kinderen kunnen de hele dag heerlijk spelen onder toeziend oog van een eigen begeleider.

Kinderen kunnen deze dag doorlopend diverse mini workshops van Irma Hoen bijwonen en voor de ouders is daarbij gelegenheid om vragen aan Irma te stellen.of een workshop “Zorgen voor je kind, zorgen voor jezelf” van Martin Koeman bijwonen

Als lunch krijgen de kinderen een PIRATENPANNENKOEK en iets te drinken. Voor ouders/begeleiders is er een broodje, een kop soep en melk/karnemelk maar natuurlijk mogen zij ook kiezen voor een pannenkoek! ’s Middags krijgen de kinderen een ijsje. Drinken is ’s middags voor eigen rekening.

Er wordt voor deze dag een eigen bijdrage van € 5,- p.p. gevraagd.

Er is geen georganiseerde kinderopvang en Schateiland is ook geopend voor andere bezoekers. Het ‘dek van het schip’ is de centrale ontmoetingsplek voor PAH-leden, deze is te bereiken via een trap. Er is geen lift aanwezig.

Gedurende de gehele dag zijn er 2 EHBO’ers aanwezig. De dag duurt tot 16.00 uur. Uiteraard is er gelegenheid om op eigen kosten langer te blijven.

Op www.schateiland-zeumeren is meer informatie over het familiepark te vinden.

Op deze site staan ook leuke spelletjes en kleurplaten.

Tot ziens op 21 september!

Back To Top