Selecteer een pagina

Home » Evenementen » Online lotgenotencontact – vaders

Online lotgenotencontact – vaders

25 november 2020 20:00 - 21:30

Categorieën Geen Categorieën


Op 25 november wordt er van 20.00 tot 21.30 een workshop gegeven voor vaders van een Hartekind, door Martin Koeman. Het thema van deze workshop is: Staan jouw verwachtingen de opvoeding en het welzijn van je Hartekind in de weg?
Je wilt een goede vader zijn, je werk en je partner zijn belangrijk, en dan is er ook nog eens het Coronavirus, dat iedereen zijn leven op zijn kop zet. Alle ballen in de lucht houden kost tijd en is stressvol. Wist je dat de onderliggende oorzaak van deze drukte sterk wordt beïnvloed door onze eigen verwachtingen en de verwachtingen van anderen?
In een ontspannen online huiskamer setting gaan we over dit onderwerp in gesprek.

  • Welke verwachtingen leveren jou als vader van een Hartekind extra druk op?
  • Hoe kan je dit weer loslaten?
  • Wat kan je hierin van de anderen leren?

Tijdens dit “samenzijn” zal er kort wat theoretische achtergrondinformatie gegeven worden over het onderwerp ‘Verwachtingen’. We gaan hierover in gesprek. Hoe uit zich dat in jouw leven? Er zullen concrete tips en handvatten worden gedeeld, die je direct op jouw situatie kan toepassen.

“Mijn naam is Martin Koeman, 45 jaar, vader van een tweeling van 8 jaar. Beiden hebben een aangeboren hartafwijking. Ik ben therapeut en coach. De kennis vanuit mijn werk en de ervaring in het opvoeden van 2 hartekinderen wil ik graag gebruiken om andere mensen te helpen omgaan in deze soms lastige situatie.”

Het maximumaantal deelnemers is 8 personen. Aanmelden kan tot en met 22 november aanstaande via secretariaat@aangeborenhartafwijking.nl.