Selecteer een pagina

Home » Evenementen » Papa-dag 2 november 2019

Papa-dag 2 november 2019

2 november 2019 10:00 - 14:15

Categorieën Geen Categorieën


[vc_row][vc_column][vc_column_text]Uitnodiging voor de Papa-dag voor vaders van kinderen met een aangeboren hartafwijking. De vaders zijn welkom met hun kind met AHA in de leeftijd van 4 tot 16 jaar op 2 november 2019

Hierbij nodigen wij de papa’s van kinderen met een aangeboren hartafwijking met hun kind uit voor een spectaculaire Papa-dag op Schiphol.

Vanaf 10.00 uur worden jullie verwacht in het Corendon Village Hotel Amsterdam voor het ochtendprogramma. Voor de papa’s is er een workshop van Martin Koeman en voor de kinderen een workshop van Irma Hoen.

Na de lunch vertrekken jullie met de pendelbus richting Schiphol om te verzamelen voor de Schiphol Experience!

Let op: Iedereen van 14 jaar of ouder moet zich kunnen identificeren!

Laat je meenemen achter de schermen van de grootste luchthaven van Nederland. De Schiphol Experience is een bustour waarin je alle geheimen van de luchthaven ziet. Hoe werkt de brandweer op een vliegveld? Hoe ziet een hangar er van dichtbij uit? Wat gebeurt er als het sneeuwt? Al deze vragen zullen worden beantwoord tijdens de Schiphol Experience. Je krijgt ook een kijkje in de geschiedenis, de gids vertelt je alles over het begin van het vliegveld en de eerste vlucht ooit die op de luchthaven vertrok. Je krijgt tevens het antwoord op het grootste mysterie van allemaal: waar komt die voor buitenlanders onuitspreekbare naam ‘Schiphol’ vandaan?

Na afloop van de bustour ga je rond 14.15 met de pendelbus weer terug naar het Corendon Village Hotel Amsterdam

Inschrijven is niet meer mogelijk omdat het maximum aantal deelnemers is bereikt.

Tot ziens op 2 november!

Namens de PAH,
Linda Breusers, voorzitter

Programma Papa-dag 2 november 2019[/vc_column_text][vc_row_inner css=”.vc_custom_1570784317111{margin-top: 10px !important;}”][vc_column_inner width=”1/3″][vc_column_text]10.00 – 10.15 uur
10.15 – 11.45 uur
10.15 – 11.45 uur
11.45 – 12.00 uur
12.00 – 12.30 uur
12.30 – 13.00 uur
13.00 – 14.00 uur
14.15[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_column_text]Ontvangst
Workshop Martin Koeman voor vaders
Workshop Irma Hoen voor kinderen
Afsluiting workshops
Vertrek naar Schiphol
Verzamelen op Schiphol voor de Experience
Schiphol Experience
Terug naar hotel en huis[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_single_image image=”2175″ alignment=”right”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_column_text]Workshop: Vader met Hartenkind – “Zo blijf je rustig en sterk!”
Ervaar je druk en spanning m.b.t. de zorg van jouw hartenkind? Maar is ook je baan van belang? Oh ja, je hebt ook nog een gezin! Ben je tevens druk met al je sociale (digitale) contacten?

Iedereen houdt dagelijks vele ballen in de lucht. Wij, als vaders van een hartenkind, hebben daar een nog veel grotere bal bij!! In deze interactieve workshop gaan we door middel van technieken uit de wetenschap en psychologie voor jou helder en inzichtelijk maken, hoe, ondanks de “ziekenhuis-stress”, je jezelf sterk en ontspannen krijgt en houdt!

Ik ben Martin Koeman, zelfstandig ondernemer, trainer/ therapeut en mantelzorger van twee hartenkinderen. Ik wil jou de inzichten en tools geven, die je kan gebruiken om de soms lastige combinatie van: zorgen voor je kind, werk en vrije tijd aan te kunnen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]