Selecteer een pagina

Home » Evenementen » Webinar: Creëer een gezonde energiebalans (ouders en volwassenen)

Webinar: Creëer een gezonde energiebalans (ouders en volwassenen)

15 december 2021 19:30 - 20:30

Categorieën Geen Categorieën


Creëer een gezonde energiebalans – voor jezelf én in contact met anderen

We worden vaak opgeslokt door de waan van de dag. Hoe zorg je ervoor dat je tijd voor jezelf maakt én in je eigen kracht blijft. Hoe zoek je jouw balans en hoe blijf je dan dicht bij jezelf.
De feestdagen staan voor de deur. Dat kan betekenen dat je die samen viert met familie of vrienden. Of je merkt dat je liever alleen de dagen doorbrengt. Om je energie te bewaren. Of om juist uit te rusten.
Wat kan je daarbij helpen, je ondersteunen, om je energie in balans te houden voor je innerlijke rust. Op een manier waarbij je zowel in contact blijft met jezelf, maar ook met anderen. Vooral degenen waar je hart naar uitgaat.
Vaak voel je diep van binnen je eigen grenzen, wanneer je uit balans raakt. En toch kan het zo lastig zijn om je balans te houden. Kennis van je eigen lichaamstaal helpt je hierbij. Lichaamstaal bepaalt onze communicatie voor het grootste deel. Leer en ontdek deze te gebruiken als je kompas in je leven. Ontdek hoe je je leven hiermee beter en makkelijker kunt navigeren.

Nieuwsgierig? Neem dan deel aan de webinar op 15 december 2021, van 19.30 tot 20.30 uur

Voor wie? patiënten met een aangeboren hartafwijking, hun partners en ouders van kinderen met een aangeboren hartafwijking

André neemt je in deze webinar graag mee op reis. We kijken naar 3 verborgen verstoringen om je energiebalans gezond te krijgen.

1) Ontdek je eigen lichaamstaal om je energiebalans weer gezond te krijgen.
2) Laat geblokkeerde energie stromen, zodat de balans terug keert.
3) Ontdek manieren om jezelf positiever te waarderen, waardoor je je krachtiger voelt.

Over André Hazekamp

Andre werkt als levenscoach en intuïtieve genezer. Hij begon zijn carrière als accountant, maar ontdekte dat hij een natuurlijk vermogen had om contact te maken met mensen op een dieper niveau. In 2006 besloot hij zelfstandig te worden.
Via verschillende opleidingen heeft hij zijn levenservaringen aangevuld met kennis omtrent communicatie (NLP en Geweldloze communicatie), Transactionele Analyse, systemisch werk (familie opstellingen) en trauma healing (Deep Change en Somatic Experience).
Zijn benadering is de basis gezond te krijgen, om van daaruit het leven op te pakken. Het is net als met een woning: zonder een goed fundament, blijven scheuren in muren terug keren. Het maakt niet wat je doet met deze scheuren, oplappen leidt niet tot het gewenste resultaat. Het brengt je naar de kern van je zijn.
Hij helpt cliënten in Nederland en daarbuiten, online of in zijn praktijk in Maarssen.

 

Oeps! We konden je formulier niet vinden.