Selecteer een pagina

Home » Evenementen » Webinar: In gesprek met Hilly Elzinga-Linstra, auteur “Dagboek van een geboorte”

Webinar: In gesprek met Hilly Elzinga-Linstra, auteur “Dagboek van een geboorte”

20 juni 2024 20:00 - 21:00

Categorieën


Schrijf je nu in voor het webinar met Hilly Elzinga-Linstra

Op donderdag 20 juni gaat de PAH in gesprek met Hilly Elzinga-Linstra, auteur van het boek “Dagboek van een geboorte”. Hilly geeft een kijkje in het leven van een hartemoeder. In de periode waarin ouders horen dat ze een kindje met een hartafwijking krijgen, een periode waarin emoties alle kanten op gaan, wil ze graag steun en herkenbaarheid bieden aan ouders en familieleden die hetzelfde hebben meegemaakt.

Hilly’s verhaal als hartemoeder geeft niet alleen steun en herkenning aan ouders en familieleden, maar biedt ook praktische inzichten en emotionele veerkracht. Door haar eigen ervaringen en de lessen die zij heeft geleerd te delen, helpt Hilly ouders om hun weg te vinden in een moeilijke tijd

Een half uur later dan gepland komen de mensen voor ons de spreekkamer uit. Er zijn vijftien genummerde spreekkamers. Ik begin mij een nummer te voelen. Bij mijn eigen verloskundige is er maar één kamer. Ik moet mezelf eraan herinneren dat dit het beste is voor onze dochter. We zien de mensen voor ons huilend de spreekkamer uit komen. Ze vertellen de grootouders, die toevallig naast ons zitten, dat er een gaatje in het hart van hun baby zit. Ik weet nu hoe het voelt om te horen dat je kindje niet gezond is en had met hun te doen. Toch hoorde ik mijzelf fluisteren naar Chris. “Ik zou hiervoor tekenen.” Na een heel weekend op internet alle mogelijke pagina’s met hartafwijkingen te hebben gelezen, weet ik inmiddels dat een gaatje in het hart te verhelpen is. Even later worden we naar binnen geroepen.

Een passage uit ‘Dagboek van een geboorte’ van Hilly Elzinga-Linstra

Tijdens dit webinar gaan we met Hilly in gesprek over het leven als hartemoeder.

Datum: donderdag 20 juni
Tijd: 20.00-21.00 uur

Na aanmelding ontvang je de link voor het webinar. Mis deze kans niet om in gesprek te gaan met Hilly en waardevolle steun en inspiratie te vinden in haar verhaal.

Meer informatie over Dagboek van een geboorte.

Datum: donderdag 20 juni
Tijd: 20.00-21.00 uur

 

Reserveringen

Aantal personen

Registratiegegevens

Boekingsoverzicht

1
x Standaardticket
€0,00
Totaal
€0,00