skip to Main Content

Vanwege de huidige maatregelen, is het niet mogelijk een deelname aan het Dam tot Dam event in zijn oorspronkelijke vorm te organiseren. Hart4Onderzoek heeft een goed alternatief!

 

Het idee is dat je zelf kiest welke sport je wilt uitoefenen. Denk daarbij aan rennen, wandelen, fietsen, zwemmen, skeeleren. Het aantal kilometers en tijdsduur is niet van belang. In je route verwerk jij (een deel van) ons logo. Dit mag ook alleen het hart of de ecg (heartbeat) lijn zijn.

De activiteit registreer je middels een activity tracker, smartwatch of app zoals Strava, Evy, Nike Run Club.

 

Als je wilt dat je familieleden, kennissen, vrienden, collega’s je sponsoren, kan je de activiteit (bijv. via mail, Whatsapp en/of sociale media) delen en hen vragen een geldbedrag te doneren aan Hart4Onderzoek via de actiepagina Geef.nl. Een like en het bericht onder hun eigen netwerk verspreiden, en/of hen uitdagen met je mee te doen behoort natuurlijk ook onder de mogelijkheden.

Met jouw bijdrage(n) help je de stichting kleinschalig onderzoek te financieren voor volwassenen met een aangeboren hartaandoening. 95 % van de pasgeborenen met een aangeboren hartaandoening bereikt inmiddels de volwassen leeftijd, we weten nog steeds te weinig over deze (op)groeiende doelgroep! Draag jij je steentje bij en kom in beweging!

 

Deel al jouw activiteiten op social media met de hashtag #followyourheartbeat

Onder de twee hoogste sponsorbedragen wordt TWEEMAAL voor TWEE personen een wielerbaanclinic georganiseerd in 2021 onder leiding van Gino Knies, wielerbaantalent en ambassadeur van de stichting.

 

Je kunt nog meedoen tot en met 20 september. Genoeg tijd om sportief bezig te zijn en tegelijk Hart4Onderzoek te steunen. Op de flyer Follow your HEARTBEAT is meer informatie te vinden over deze actie.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top