Selecteer een pagina

Home » Gezocht: vrijwilligers en arts voor Stichting Hartenweek

Gezocht: vrijwilligers en arts voor Stichting Hartenweek

Stichting Hartenweek zoekt vrijwilligers en een arts voor de Hartenweek.

Stichting “Hartenweek” organiseert een vakantieweek voor hartpatiënten met een verstandelijke beperking. Momenteel doen ze dat eens per jaar voor een groep van 14 deelnemers. Het doel is dat voor elke deelnemer een eigen begeleider meegaat. Dat lukt momenteel net niet. In de toekomst wil de Stichting uitbreiden in deelnemers. Ze zijn dan ook op zoek naar vrijwilligers die willen meegaan als begeleider tijdens de vakantieweek.

De vakantieweek draait volledig op vrijwilligers. Dat wil zeggen dat het bestuur van de stichting, alle begeleiders, maar ook de arts en verpleegkundige die meegaan zonder enige vorm van beloning meewerkt. Alhoewel, het plezier van de deelnemers en van de groep samen is wellicht de belangrijkste beloning.

Vind je het leuk om met ons mee te gaan als vrijwilliger? Dan komt stichting Hartenweek graag met je in contact (minimale leeftijd is 18 jaar). Wat van een vrijwilliger verwacht wordt staat ook beschreven op onze website, www.hartenweek.nl. Vooraf vindt een intake plaats en een VOG is verplicht.

Stichting “Hartenweek” is ook op zoek naar een arts die in 2023 mee wil naar de Hartenweek. Ben je, of ken je, een BIG geregistreerd arts, bijvoorbeeld huisarts, avg, cardioloog, basisarts of geriatrisch arts, die met een speciale doelgroep een week op vakantie in Nederland zou willen en kunnen? De week is tussen 22 juli en 20 aug. 2023. Exacte week is nog niet bekend

Meer informatie over de Hartenweek kunt U vinden op www.hartenweek.nl
Op Facebook staan veel foto’s en de laatste nieuwtjes onder https://www.facebook.com/stichting.hartenweek

Heb je vragen? Dan kun je een mail sturen naar hartenweek@gmail.com

Telefonische inlichtingen bij Andrea Dekker, 0545-473571 of Henk Kouwenberg, Tel. 0594-517199