Selecteer een pagina

Home » Gratis kortingspas Onbeperkt leven

Gratis kortingspas Onbeperkt leven

Gratis kortingspas van Onbeperkt leven voor leden van Patiëntenvereniging Aangeboren Hartafwijkingen! Alle leden van de PAH kunnen vanaf nu een gratis kortingspas aanvragen van Onbeperkt Leven. Met die pas kun je korting krijgen op allerlei producten en diensten voor mensen met een beperking.  Het gaat hierbij niet alleen om hulpmiddelen, maar ook om bijvoorbeeld reizen, […]

Gratis kortingspas van Onbeperkt leven voor leden van Patiëntenvereniging Aangeboren Hartafwijkingen!

Alle leden van de PAH kunnen vanaf nu een gratis kortingspas aanvragen van Onbeperkt Leven. Met die pas kun je korting krijgen op allerlei producten en diensten voor mensen met een beperking.  Het gaat hierbij niet alleen om hulpmiddelen, maar ook om bijvoorbeeld reizen, cursussen en kleding.

Onbeperkt leven is 2 jaar geleden door Erwin Oostrom opgezet. Als gevolg van botkanker heeft Erwin sinds zijn 17e een ‘omkeerplastiek’ en een onderbeenprothese. Lees meer over Erwin en het ontstaan van Onbeperkt leven op www.onbeperktleven.nl/onbeperkt-leven.

Onbeperkt leven is een internetplatform waaraan veel bedrijven deelnemen die producten en diensten leveren aan mensen met een beperking. Deze producten en diensten worden allemaal met korting of ander voordeel aangeboden aan de pashouders van Onbeperkt leven. Het gaat hierbij niet alleen om hulpmiddelen, maar ook om bijvoorbeeld reizen, cursussen en kleding. Eigenlijk is er voor iedereen wel iets te vinden. Onbeperkt leven is inmiddels met vele honderden aanbiedingen het grootste platform in Nederland met specifieke aanbiedingen voor mensen met een beperking. En het aanbod wordt bijna dagelijks uitgebreid.

Aanbod voor bestaande en nieuwe leden van Patiëntenvereniging Aangeboren Hartafwijkingen (PAH)

Onbeperkt leven wil graag alle leden van de PAH de mogelijkheid bieden om met korting de producten en diensten aan te kunnen schaffen. Alle leden van de PAH kunnen zolang zij lid zijn van de PAH gratis gebruik maken van een gepersonaliseerde Onbeperkt leven Pas ter waarde van € 9,95 per jaar! Deze Pas met unieke persoonlijke code staat in de ‘Mijn-account-omgeving’ op www.onbeperktleven.nl.

Hoe werkt het?

Ga naar: https://www.onbeperktleven.nl/pah/. Je komt dan op de welkomstpagina voor de PAH. Via de gele knop ‘GRATIS PAS VIA PAH’ kan je de pas aanvragen. Vul vervolgens op de afrekenpagina jouw gegevens in en gebruik de kortingscode PAH2020. Als alle gegevens correct zijn ingevuld, klik je onder in het scherm op ‘Kortingspas bestellen’. Uiteraard wordt er niets in rekening gebracht doordat de kortingscode ‘PAH2020’ is geactiveerd. Je hebt nu jouw eigen Onbeperkt leven Pas en kan je direct gebruik maken van alle aanbiedingen!

Jouw pas met daarop jouw persoonlijke kortingscode kun je zien als je met de door jou gekozen inloggegevens inlogt bij www.onbeperktleven.nl/mijn-account/.

De Onbeperkt leven Pas kan ook heel eenvoudig worden toegevoegd in de Stocard-app. Via de Stocard-knop in de bevestigingsmail kun je jouw Onbeperkt leven Pas direct activeren in de Stocard-app op jouw mobiele telefoon. Dit is een handige app waarin je al jouw klantenkaarten kunt opslaan.

 

Vragen?

Heb je vragen of opmerkingen over deze actie? Stuur dan een e-mail naar pah@onbeperktleven.nl.