Selecteer een pagina

Home » Hart voor elkaar

Hart voor elkaar

Verrassingsactie rond Valentijnsdag

In 2025 organiseert de PAH de kaartenactie: Hart voor elkaar.

Rond Valentijnsdag krijgen mensen met een aangeboren hartafwijking als verrassing een stapel leuke, bemoedigende en positieve kaarten. Om te laten weten dat er aan ze gedacht wordt.

In 2024 kregen 25 mensen met aangeboren hartafwijking (kinderen, jongeren en (jong)volwassenen) rond Valentijnsdag verrassingspost. Meer dan 50 mensen hebben totaal 500 kaartjes geschreven met mooie, ontroerende teksten, gedichtjes en bemoedigende woorden. 

Wat is de kaartenactie Hart voor elkaar?

Een verrassingskaartenactie rond Valentijnsdag voor mensen met een aangeboren hartafwijking. Soms is het best zwaar om een hartafwijking te hebben en dan is het fijn om een verrassingspakket met positieve, motiverende en gezellige kaartjes te krijgen van mensen die aan je denken.  

Hoe gaat het in zijn werk?

Als verrassing kan iedereen iemand opgeven met een aangeboren hartafwijking.

Ook kan je jezelf aanmelden als je graag wil meeschrijven om ervoor te zorgen dat de opgegeven deelnemer veel verschillende kaartjes krijgen. Nadat de deadline voor aanmelding is verstreken, krijgen de schrijvers een lijst toegestuurd en kan het kaarten schrijven beginnen. Op de lijst staat de naam, leeftijd, interessse en de reden van opgave van de persoon waar je voor gaat schrijven. 

Je stuurt de geschreven kaarten naar het verzamelpunt en vanuit daar wordt een versierde doos met kaarten naar de opgegeven deelnemers verstuurd. De doos met kaarten wordt rond Valentijnsdag bezorgd. 

Hoe kan je iemand opgeven?

Ken je iemand met een aangeboren hartafwijking die je wil verrassen met een stapel kaartjes? Geef je ouder, kind, partner, vriend/vriendin, familielid of bekende dan op voor deze verrassingsactie. Het is niet mogelijk om jezelf op te geven, want dan is het geen verrassing meer.  

Je kan iemand aanmelden tot zondag 5 januari door onderstaand formulier in te vullen. 

Meeschrijven

Om ervoor te zorgen dat de opgegeven deelnemers veel kaartjes ontvangen, zoeken we schrijvers. Vind je het leuk om kaartjes te schrijven voor de opgegeven deelnemers? Geef je dan op door een e-mail te sturen naar Martine Bruin (info@aangeborenhartafwijking.nl) of door onderstaand formulier in te vullen.
Je mag 1 kaartje schrijven, maar ook meer kaartjes. Je kan kaartjes kopen, maar ook zelf maken. De geschreven kaartjes worden naar de verschillende opgegeven deelnemers gestuurd.
Na de sluiting van de inschrijvingen ontvang je een lijst met naam, leeftijd en iets persoonlijks zodat je een beetje een richtlijn hebt. Je ontvangt ook het adres waar je al jouw geschreven kaartjes naar toe kan sturen. De kaartjes moeten uiterlijk
3 februari verstuurd zijn naar de verzamelplek. Je hebt ongeveer 3 weken de tijd om de kaartjes te schrijven. 

  Kaartenactie: Hart voor elkaar 2025

  Naam
  Ik schrijf mee met de kaartenactie: "Hart voor elkaar 2024" en ontvang graag meer informatie
  Ik wil de volgende persoon opgeven:
  Wat is het geslacht van de persoon?
  Adres
  Het adres wordt alleen gebruikt voor het versturen van de kaartjes rondom Valentijnsdag
  Je kan hierbij denken aan hobby's, interesses, favoriete bezigheid etc.