Selecteer een pagina

Home » Hart voor elkaar

Hart voor elkaar

Verrassingsactie op Valentijnsdag

Dit jaar organiseert de PAH voor het eerst de kaartenactie: Hart voor elkaar.

Met Valentijnsdag krijgen mensen met een aangeboren hartafwijking als verrassing een stapel leuke, bemoedigende en positieve kaarten. Om te laten weten dat er aan ze gedacht wordt.

Wat is de kaartenactie Hart voor elkaar?

Een verrassingskaartenactie op Valentijnsdag voor mensen met een aangeboren hartafwijking. Soms is het best zwaar om een hartafwijking te hebben en dan is het fijn om een verrassingspakket met positieve, motiverende en gezellige kaartjes te krijgen van mensen die aan je denken.  

Hoe gaat het in zijn werk?

Als verrassing kan iedereen iemand opgeven met een aangeboren hartafwijking.

Ook kan je jezelf aanmelden als je graag wil meeschrijven om ervoor te zorgen dat de opgegeven deelnemer veel verschillende kaartjes krijgen. Nadat de deadline voor aanmelding is verstreken, krijgen de schrijvers een lijst toegestuurd en kan het kaarten schrijven beginnen. Op de lijst staat de naam, leeftijd en interesse van diegene waar je voor gaat schrijven. 

Je stuurt de geschreven kaarten naar het verzamelpunt en vanuit daar wordt een versierde doos met kaarten naar de opgegeven deelnemers verstuurd. De doos met kaarten wordt rond Valentijnsdag bezorgd.  

Hoe kan je iemand opgeven?

Ken je iemand met een aangeboren hartafwijking die je wil verrassen met een stapel kaartjes? Geef je ouder, kind, partner, vriend/vriendin, familielid of bekende dan op voor deze verrassingsactie. Het is niet mogelijk om jezelf op te geven, want dan is het geen verrassing meer.  

Je kan iemand aanmelden tot zaterdag 7 januari door het volgende te mailen naar Martine Bruin (info@aangeborenhartafwijking.nl) of onderstaand formulier in te vullen.

 • Voornaam 
 • Achternaam (wordt niet gecommuniceerd naar de kaartenschrijvers) 
 • Adres
 • Leeftijd 
 • Korte zin die de persoon omschrijft (denk aan de hobby, waarom de persoon een kaartje verdiend, houdt van natuur, lezen etc.) 

Meeschrijven

Om ervoor te zorgen dat de opgegeven deelnemers veel kaartjes ontvangen, zoeken we schrijvers. Vind je het leuk om kaartjes te schrijven voor de opgegeven deelnemers? Geef je dan op door een e-mail te sturen naar Martine Bruin (info@aangeborenhartafwijking.nl) of door onderstaand formulier in te vullen.
Je mag 1 kaartje schrijven, maar ook meer kaartjes. De geschreven kaartjes worden naar verschillende opgegeven deelnemers gestuurd.
Na de sluiting van de inschrijvingen ontvang je een lijst met naam, leeftijd en iets persoonlijks zodat je een beetje een richtlijn hebt. Je ontvangt ook het adres waar je al jouw geschreven kaartjes naar toe kan sturen. De kaartjes moeten uiterlijk
3 februari verstuurd zijn naar de verzamelplek. Je hebt 3 weken de tijd om de kaartjes te schrijven. 

  Kaartenactie: Hart voor elkaar

  Naam
  Ik schrijf mee met de Valentijnsactie: "Hart voor elkaar" en ontvang graag meer informatie
  Ik wil de volgende persoon opgeven:
  Adres
  Het adres wordt alleen gebruikt voor het versturen van de kaartjes op Valentijnsdag