Selecteer een pagina

Home » Hart Cor

Hart Cor

Voor iedereen met een aangeboren hartafwijking vanaf 18 jaar

Welkom op de website van HartCor

Eerst maar eens even voorstellen, HartCor organiseert activiteiten voor iedereen met een aangeboren hartafwijking vanaf 18 jaar. Wij stimuleren lotgenotencontact op een ongedwongen manier. Het team bestaat uit Thirza en Tuur, beide geboren met een hartafwijking, tevens zijn wij ook aanspreekpunt.

HartCor organiseert dus voor lotgenoten, door lotgenoten. Voor ons is het belangrijk dat het lotgenotencontact een ongedwongen sfeer heeft, het een knus en fijn samenkomen is. De activiteiten zijn voor de fun en ontspanning. Op deze manier willen wij voor een ieder een plek creëren die veilig voelt.

Belangrijk om te weten is dat wij streven naar 3 keer per jaar een bijeenkomst organiseren, waarvan afwisselend fysiek en online. Wij organiseren geen vakanties.

Voor HartCor is geen lidmaatschap nodig

Tijdens de bijeenkomsten ben je welkom met een introducé (partner/begeleider/mantelzorger).
Er zijn geen kinderen welkom en ook geen ouders (mits deze als begeleider/mantelzorger meekomt)

Verder houden we je op de hoogte via de website, nieuwsbrief van de patiëntenvereniging en onze socials.

Ideeën, tips en inspiratie zijn altijd welkom, stuur gerust een bericht naar info@hartcor.nl

 

Agenda van activiteiten

Datum/Tijd Evenement
30 september 2023
10:00 - 16:00
Landelijke contactdag
11 november 2023
15:00 - 18:30
Lancering project levensverhalen van (jong)volwassenen

Berichten van HartCor

Blog Jetske (36): In gesprek met Nanna

Beeldend kunstenaar Nanna heb ik leren kennen bij Harteraad. Ook zij was daar vrijwilliger. Maar naast vrijwilliger bij de Harteraad en de PAH, is zij enorm kunstzinnig en creatief. Meer hierover en over haar aangeboren hartafwijking lees je hieronder. Wie ben je en...

Nieuwe Hart Cor activiteit: Pubquiz

In november organiseert Hart Cor in samenwerking met de PAH een nieuwe activiteit in het midden van het land. De locatie is nog niet bekend, maar we willen toch alvast een poll uitzetten voor een datum. Hier kan je de poll invullen.

Hart Cor PAH BBQ

Bijpraten, nieuwe mensen leren kennen en gezelligheid Afgelopen zaterdag was de jaarlijkse BBQ van Hart Cor bij Joop en Anneke thuis. Joop was vroeger vrijwilliger bij de vakantieweken en ontvangt nu jaarlijks een groep volwassenen met een aangeboren hartafwijking bij...