Selecteer een pagina

Home » Hart Cor

Hart Cor

Voor iedereen met een aangeboren hartafwijking vanaf 18 jaar

Welkom op de website van HartCor

Eerst maar eens even voorstellen, HartCor organiseert activiteiten voor iedereen met een aangeboren hartafwijking vanaf 18 jaar. Wij stimuleren lotgenotencontact op een ongedwongen manier. Het team bestaat uit Thirza en Tuur, beide geboren met een hartafwijking, tevens zijn wij ook aanspreekpunt.

HartCor organiseert dus voor lotgenoten, door lotgenoten. Voor ons is het belangrijk dat het lotgenotencontact een ongedwongen sfeer heeft, het een knus en fijn samenkomen is. De activiteiten zijn voor de fun en ontspanning. Op deze manier willen wij voor een ieder een plek creëren die veilig voelt.

Belangrijk om te weten is dat wij streven naar 3 keer per jaar een bijeenkomst organiseren, waarvan afwisselend fysiek en online. Wij organiseren geen vakanties.

Voor HartCor is geen lidmaatschap nodig

Tijdens de bijeenkomsten ben je welkom met een introducé (partner/begeleider/mantelzorger).
Er zijn geen kinderen welkom en ook geen ouders (mits deze als begeleider/mantelzorger meekomt)

Verder houden we je op de hoogte via de website, nieuwsbrief van de patiëntenvereniging en onze socials.

Ideeën, tips en inspiratie zijn altijd welkom, stuur ons gerust een bericht. Wij staan open voor communicatie.

Activiteit

In maart/april organiseren we samen met de Patiëntenvereniging Aangeboren Hartafwijking een activiteit. We proberen de activiteit te organiseren in het midden van het land. De bedoeling is om samen met gelijkgestemden op een ongedwongen manier gezellig samen te komen.

Lijkt het je leuk om deze activiteit bij te wonen? We inventariseren op dit moment voor welke datum het meeste animo is. Kunnen jullie de datumprikker invullen?