Selecteer een pagina

Blogs

Jetske Kalwij

Jetske is fontanner en schrijft regelmatig blogs over haar ervaringen met haar hartafwijking in het dagelijks leven.
Je kan Jetske volgen op instagram of neem een kijkje op haar website.

Lees alle blogs van Jetske >>

Rachelle

Rachelle (@hartpatientrent) heeft een hartafwijking en houdt van hardlopen. Ze houdt haar hardloopavonturen bij op haar instagram account en haar website. Daarnaast doet ze graag dingen waar ze happy van wordt en deze deelt ze via haar socials.

Lees de blogs van Rachelle >>

Lynn wandelt met hond op strand<br />

Lynn

Lynn geeft door haar blog een kijkje in haar leven, met een aangeboren hartafwijking. Door dit te doen hoopt ze bewustwording of wellicht herkenning te creëren! Dit doet ze met een berg humor en positivisme. Want het is niet altijd makkelijk maar ook weer niet zo moeilijk als het klinkt. Je volgt Lynn op instagram en op haar eigen website.

Lola

Lola is jong en chronisch ziek. Onder andere haar aangeboren hartafwijking zorgt ervoor dat ze moe is en het voelt alsof ze een kapotte/lege batterij heeft. Op Low Battery Life schrijft ze over grappige dingen, stomme momenten, haar ervaringen. Eigenlijk alles dus. Ze hoopt dat anderen zich in haar verhalen herkennen en inspiratie halen uit haar verhalen. 

Yvette auteur verpleegsters zijn engelen

Yvette Froger

Yvette kreeg in 2021 te horen dat ze een aangeboren hartafwijking heeft en dat ze geopereerd moest worden. Ze gaat door diepe dalen en beklimt hoge bergen. Ze besluit om haar ervaringen te bundelen in een boek: Verpleegsters zijn engelen. Ze wil anderen helpen in de voorbereiding naar operatie en tijdens de revalidatie. Op instagram deelt ze haar tips en ervaringen.