skip to Main Content
We werken hard aan een nieuwe website. Daardoor staat nog niet alle informatie op de website en werken nog niet alle links. Onze excuses. Als je vragen of opmerkingen hebt over de website kun je contact opnemen met 088-5054322 of via info@aangeborenhartafwijking.nl

Op 21 september is er een kidsdag in Voorthuizen

Themadag voor ouders en kinderen t/m 12 jaar. Het hele gezin (max. 2 ouders/begeleiders) is deze dag welkom. Het thema van de dag is: Op zoek naar de schat!! Wij ontvangen jullie graag om 10.30 uur met ranja/koffie/thee.

De kinderen kunnen de hele dag heerlijk spelen onder toeziend oog van een eigen begeleider. Voor de ouders zijn wij nog  bezig een passend programma te maken met informatieve workshops waaronder “Mantelzorg en zorg voor jezelf”

Natuurlijk zorgen we ook voor de inwendige mens! Als lunch krijgen de kinderen een Piratenpannenkoek en iets te drinken. Voor ouders/begeleiders zijn er broodjes en koffie/thee of misschien ook wel zo’s heerlijke Piratenpannenkoek? s Middags krijgen de kinderen een lekker ijsje. Drinken ’s middags is voor eigen rekening.

Het definitieve programma en informatie over een eventuele bijdrage volgen. Inschrijven is al mogelijk.

Inschrijven kids dag

Back To Top