Selecteer een pagina

Home » Lotgenotencontact » Lotgenotendagen » Midzomerfeest volwassenen

Midzomerfeest volwassenen

Midzomerfeest volwassenen   Save the date: zaterdag 20 juni 2020! Dit jaar organiseren we voor volwassenen met een aangeboren hartafwijking het midzomerfeest. Het midzomerfeest vindt plaats ergens centraal in het land. Momenteel zijn we op zoek naar een goed bereikbare locatie. Voorafgaand aan het midzomerfeest zullen we in de middag vanaf 14u een informatief programma […]

Midzomerfeest volwassenen
 
Save the date: zaterdag 20 juni 2020!

Dit jaar organiseren we voor volwassenen met een aangeboren hartafwijking het midzomerfeest.
Het midzomerfeest vindt plaats ergens centraal in het land. Momenteel zijn we op zoek naar een goed bereikbare locatie.

Voorafgaand aan het midzomerfeest zullen we in de middag vanaf 14u een informatief programma neerzetten in samenwerking met de congenitale cardiologie van het AMC.
Aan bod komen thema’s als verzekeren, relaties & seksualiteit, sporten met een AHA, arbeidsparticipatie en medische psychologie.

Aansluitend start het midzomerfeest. Onder het genot van een drankje en een hapje kun je op een ontspannen manier in contact komen met lotgenoten. Ook zullen we na het eten nog een leuke activiteit doen met z’n allen.

Je kunt je aanmelden voor alleen het informatieve middagprogramma, alleen het gezellige avondprogramma of natuurlijk allebei. Meer informatie over deze middag en avond volgt asap. Houdt dus onze site en je mail goed in de gaten en zorg dat je erbij bent!

Weet je nu al dat je erbij kan zijn dan kun je alvast een mail sturen naar ons secretariaat via secretariaat@aangeborenhartafwijking.nl. Je krijgt dan een uitnodiging om je aan te melden zodra het aanmeldformulier online staat

Laatste nieuws