skip to Main Content
We werken hard aan een nieuwe website. Daardoor staat nog niet alle informatie op de website en werken nog niet alle links. Onze excuses. Als je vragen of opmerkingen hebt over de website kun je contact opnemen met 088-5054322 of via info@aangeborenhartafwijking.nl

Meld je nu aan voor de opa- en oma dag op zaterdag 29 juni

Grootouders leven vaak heel intensief mee. Ze maken zich niet alleen zorgen om hun kleinkind met een hartafwijking maar vinden het vaak ook heel moeilijk om hun eigen kind zo in zorgen te zien . En regelmatig zijn het de opa’s en oma’s die het gezin helpen waar ze kunnen en bijvoorbeeld de brusjes voor langere periodes opvangen. Daarom verdienen de opa’s en oma’s het om een speciale dag te hebben met hun hartekleinkind. Een unieke gelegenheid tot contact, erkenning en herkenning van opa’s en oma’s van hartekinderen.Het doel van deze dag is lotgenotencontact in een ontspannen sfeer tussen opa’s/oma’s met hartekleinkinderen. En ook voor de kinderen onderling.

De opa en oma dag wordt 1 keer per jaar georganiseerdDe opa en oma dag vindt dit jaar plaats in het Nederlands Watermuseum is Arnhem. Het museum zit op een bijzondere plek, in een bosrijke omgeving, midden in de stad en aan de Jansbeek. Het is een interactief museum over alle aspecten van water. Een écht doe-museum waar je van alles te weten kunt komen over dijkbeheer, drinkwater, grondwater of watergebruik in Nederland en de rest van de wereld. Met veel leuke kinderactiviteiten zoals zelf shampoo maken in de shampoofabriek en watermonsters vangen in de Jansbeek.

Programma

10.00    10.30                 Inloop. Alle (klein)kinderen kunnen op de foto met opa en/of oma

10.30    11.00                  Ontvangst door de voorzitter

11.00    11.30                  Opsplitsen in groepen:

  • Lezing /workshop voor opa en/of oma
  • De kinderen gaan met vrijwilligers een activiteit doen in het museum

12.30    13.30                  Lunch

13.30    15.00                  Creatieve activiteit met opa en/of oma in en rond het museum

15.00                               Afsluiting

De kosten voor dit evenement zijn 5 euro per persoon voor de opa’s en oma’s van leden. Voor opa’s en oma’s van niet leden bedragen de kosten 10 euro per persoon. Kinderen van leden (naast het hartekind mag er ook een brusje mee) hoeven niet te betalen. Voor kinderen (en brusje) van niet leden bedragen de kosten 5 euro per kind.

Voor dit bedrag krijg je toegang tot het museum, een kopje koffie/thee/limonade met gebakje bij binnenkomst en een lunch.

Naast de gezamenlijke activiteiten is er ook tijd om het museum op eigen gelegenheid te bezoeken.

Aanmelden

Back To Top