Selecteer een pagina

Papadag

Papadag Papa’s beleven de zorgen om hun kind vaak toch nog even wat anders dan mama’s. Ze hebben misschien wat minder behoefte om er heel veel over te praten en kunnen zich soms wat gemakkelijker overgeven aan werk, sport en hun sociale leven. Dit betekent uiteraard niet dat ze zich minder zorgen maken dan de […]

Papadag

Papa’s beleven de zorgen om hun kind vaak toch nog even wat anders dan mama’s. Ze hebben misschien wat minder behoefte om er heel veel over te praten en kunnen zich soms wat gemakkelijker overgeven aan werk, sport en hun sociale leven. Dit betekent uiteraard niet dat ze zich minder zorgen maken dan de mama’s. En vaak betekent dit ook dat ze enorm worstelen om alle ballen in de lucht te houden en iedereen tevreden te houden.

Daarom is het soms fijn om met mede papa’s te praten. Tijdens de papadag staat de eerste helft van de dag in het teken van een workshop waar bovenstaande thema’s aan bod komen. De hartenkinderen volgen ondertussen ook een kinderworkshop. In de middag is het ijs gebroken en gaan we met z’n allen een leuke activiteit doen.

 

Bekijk hier het verslag van de Papadag van vorig jaar en het verslag door Irma Hoen

Aanmeldformulier Bijeenkomst PAH concentratie

Ik meld me aan voor:(Vereist)
Ik reis met het OV
Lid van de PAH(Vereist)
Ik ben:(Vereist)
Mijn kind of ik ben onder behandeling bij het volgende ziekenhuis:(Vereist)