Selecteer een pagina

Home » Lotgenotencontact » Workshops » Kinderworkshop Ringtoon van jouw hart

Kinderworkshop Ringtoon van jouw hart

De ringtoon van jouw hart De ringtoon van jouw hart is een kinderworkshop voor hartenkinderen vanaf 7 jaar. Elk kind mag 1 ander kind meenemen (broertje/zusje/vriendje/vriendinnetje/etc) Heb jij wel eens dat je blij, boos of verdrietig bent? Wil jij een hartenavontuur beleven? Ontdekken hoe dat zit met al die gevoelens, en wat je ermee kunt […]

De ringtoon van jouw hart

De ringtoon van jouw hart is een kinderworkshop voor hartenkinderen vanaf 7 jaar. Elk kind mag 1 ander kind meenemen (broertje/zusje/vriendje/vriendinnetje/etc)

Heb jij wel eens dat je blij, boos of verdrietig bent? Wil jij een hartenavontuur beleven? Ontdekken hoe dat zit met al die gevoelens, en wat je ermee kunt doen?

Kom dan naar de workshop ‘ De ringtoon van jouw hart’ Samen met andere hartenkinderen praten, knutselen, spelen en lachen. Je maakt een mooi werkboek. Je versiert jouw boek met stickers, glitters, kleurtjes en nog veel meer. Het hartendoosje dat je maakt vertelt een bijzonder verhaal.

De workshop wordt gegeven door Irma Hoen van Praktijk Kristalijn (www.praktijkkristalijn.nl) De eerst volgende ringtoon van jouw hart workshop staat gepland op zaterdag 3 oktober 2020 in Utrecht.

Naam
Ik schrijf mee met de kaartenactie: "Hart voor elkaar 2024" en ontvang graag meer informatie
Ik wil de volgende persoon opgeven:
Wat is het geslacht van de persoon?
Adres
Het adres wordt alleen gebruikt voor het versturen van de kaartjes rondom Valentijnsdag
Je kan hierbij denken aan hobby's, interesses, favoriete bezigheid etc.

Aanmelden kan tot 18 oktober 2020.

Deelname aan de workshop is gratis voor onze leden. Niet leden betalen 10 euro per persoon. Indien je je hebt aangemeld voor de workshop en niet op komt dagen of je op het laatste moment afmeld zonder goede reden dan zijn wij genoodzaakt de gemaakte kosten in rekening te brengen.