Selecteer een pagina

Home » Lotgenotencontact » Workshops » Workshop Hartenpower voor kleuters

Workshop Hartenpower voor kleuters

Hartenpower Hartenpower is een kleuterworkshop voor kinderen van 4-7 jaar met een hartprobleem. Elk kind neemt één ouder mee, deze blijft de hele middag aanwezig. Voor het eerst naar school gaan is een intense tijd. De kinderen zijn druk met spelen en ontwikkelen. Vaak verandert de beleving van hun hartafwijking. Het litteken, de vermoeidheid, de […]

Hartenpower

Hartenpower is een kleuterworkshop voor kinderen van 4-7 jaar met een hartprobleem. Elk kind neemt één ouder mee, deze blijft de hele middag aanwezig.

Voor het eerst naar school gaan is een intense tijd. De kinderen zijn druk met spelen en ontwikkelen. Vaak verandert de beleving van hun hartafwijking. Het litteken, de vermoeidheid, de doktersbezoeken vallen meer op.

Tijdens de workshop ontdekken de kinderen het avonturenhart. Ze bouwen Harten-Spierballen (lees zelfvertrouwen) en spelenderwijs vinden ze herkenning bij elkaar. Samen spelen, knutselen en plezier maken. Het kind werkt samen met de ouder aan het eigen werkboek. De kinderen staan deze middag centraal.

De workshop wordt gegeven door Irma Hoen van Praktijk Kristallijn. De eerst volgende Hartenpower workshop staat gepland op zaterdag 25 januari 2020 in Amstelveen.

  • Graag de naam invullen
  • We horen graag jouw wensen, maar kunnen niet garanderen dat de activiteit ook echt gaat plaatsvinden.
  • Graag naam en telefoonnummer noteren
    Tijdens het weekend worden er foto's en videobeelden gemaakt die met jullie gedeeld worden. Daarnaast plaatsen we foto's op de socials, website en nieuwsbrief van de PAH en in de Sinus.
  • Betaalinformatie

    De eigen bijdrage voor het weekend nazomeren is 150 euro. Dit is inclusief 2 overnachtingen, diner, ontbijt, lunch en activiteiten. De aanmelding is definitief als de bijdrage betaald is.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Aanmelden kan tot 10 januari 2020.

Deelname aan de workshop is gratis voor onze leden. Niet leden betalen 10 euro per persoon. Indien je je hebt aangemeld voor de workshop en niet op komt dagen of je op het laatste moment afmeld zonder goede reden dan zijn wij genoodzaakt de gemaakte kosten in rekening te brengen.

Wil je graag deelnemen aan de Hartenpower workshop maar kun je niet op zaterdag 25 januari of is Amstelveen te ver weg dan kun je je ook al aanmelden voor de Hartenpower workshop op 18 april in Apeldoorn van 13:30-16:00. Stuur ons dan een mail naar secretariaat@aangeborenhartafwijking.nl. Vermeld dat het om de Hartenpower workshop gaat, je naam, emailadres en telefoonnummer.