Selecteer een pagina

Home » Mamaverwendag

Mamaverwendag

Mamaverwendag zaterdag 7 maart 2020 De Mamaverwendag is speciaal voor alle mama’s. Mama’s van kinderen met een aangeboren hartafwijking en mama’s met aangeboren hartafwijking. Deze mama’s hebben het soms zwaar te verduren. De zorgen OM hun hartenkinderen voor de ene groep. En de zorgen VOOR de (hopelijk) gezonde kinderen in de andere groep. Hoog tijd […]

Mamaverwendag zaterdag 7 maart 2020

De Mamaverwendag is speciaal voor alle mama’s. Mama’s van kinderen met een aangeboren hartafwijking en mama’s met aangeboren hartafwijking.

Deze mama’s hebben het soms zwaar te verduren. De zorgen OM hun hartenkinderen voor de ene groep. En de zorgen VOOR de (hopelijk) gezonde kinderen in de andere groep.

Hoog tijd dus om deze mama’s eens goed in de watten te leggen! Dat doen we tijdens een gezellige maar ook leerzame middag. We starten met workshops voor beide groepen. Hoe bewaak je de balans tussen zorgen voor je kinderen en zorgen voor je zelf? Na de workshop zorgen we voor de innerlijke mens en de uiterlijke mens. Onder het genot van een high tea kun je ervaringen uitwisselen met lotgenoten en daarnaast kun je je haren laten doen, je laten opmaken en je nagels laten lakken. Voor deze dag vragen we een eigen bijdrage van 10 euro.

De Mamaverwendag vindt plaats op zaterdag 7 maart 2020 van ca. 13:00-17:00 – locatie De Soester Duinen in Soest

Je kunt je aanmelden via onderstaand formulier.

Deze Mamaverwendag is alleen voor leden van de PAH.

Aanmelden Mamaverwendag

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Laatste nieuws