skip to Main Content

In de Sinus van juni 2020 is een oproep te vinden van Cornella Luiten om de vragenlijst voor haar onderzoek in te vullen.

Oproep:
Voor mijn studie ‘Biodynamische psychologie’ doe ik een onderzoek naar ‘het omgaan met de emotionele gevolgen na een open hartoperatie’. Iedereen is anders, iedere situatie is anders. Door middel van een vragenlijst wil ik de verschillende ervaringen onderzoeken en vooral de behoeften in kaart brengen. 
Zelf heb ik twee open hartoperaties ondergaan en dit ook twee keer totaal anders ervaren. Ik ben erg nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen die een open hartoperatie hebben ondergaan. Voor wie zijn/haar ervaring (anoniem) met mij wil delen, is de vragenlijst hier in te vullen. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 15 minuten. 

Alvast hartelijk bedankt, 

Cornella Luiten

 

Vragenlijst 'Omgaan met de emotionele gevolgen na een open hartoperatie'

  • Voer een getal kleiner dan of gelijk aan 99 in.
  • Het gaat hierbij om de leeftijd van uw kinderen ten tijde van de operatie.
  • Het gaat hierbij om de leeftijd van uw kinderen ten tijde van de operatie.
  • Het betreft hier een toelichting op uw keuze m.b.t. de begeleiding in het ziekenhuis op emotioneel gebied voor de operatie.
  • Het betreft hier een toelichting op uw keuze m.b.t. de begeleiding in het ziekenhuis op emotioneel gebied na de operatie.
  • Het betreft hier een toelichting op uw keuze m.b.t. de begeleiding tijdens de hartrevalidatie.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top