skip to Main Content

Op de basisschool zal je kind op een gegeven moment gevraagd worden om een spreekbeurt te houden in de klas. Dat kan een goed moment zijn om over zijn/haar aangeboren hartafwijking te vertellen.

Het pakket is bedoeld voor leerlingen van de basisschool van groep 5 tot 8. Wij hebben tips, links en feitjes verzameld voor een goede spreekbeurt waaruit je kind kan putten. Voor elk kind wat wils. Vertelt hij het liefst over de impact van de hartafwijking op zijn leven? Doet hij graag testjes met de klas of laat hij het liefst wat filmpjes zien? Of wil hij echt ingaan op zijn hartafwijking? Het is allemaal in het pakket te vinden. Uiteraard ontbreken ook de algemene tips voor een spreekbeurt niet.

Naast tekst kan het pakket ook uit diverse gadgets bestaan om uit te delen in de klas. Aan PAH-leden vragen wij hiervoor een eigen bijdrage van € 10,- (incl. portokosten). Voor niet PAH-leden is de bijdrage € 20,-

Stuur een mail via info@aangeborenhartafwijking.nl om het spreekbeurtpakket incl. gadgets op te vragen, of vul het volgende formulier in:

Back To Top