Selecteer een pagina

Home » Op school » Spreekbeurt pakket

Spreekbeurt pakket

Op de basisschool zal je kind op een gegeven moment gevraagd worden om een spreekbeurt te houden in de klas. Dat kan een goed moment zijn om over zijn/haar aangeboren hartafwijking te vertellen.

Het pakket is bedoeld voor leerlingen van de basisschool van groep 5 tot 8. Wij hebben tips, links en feitjes verzameld voor een goede spreekbeurt waaruit je kind kan putten. Voor elk kind wat wils. Vertelt hij het liefst over de impact van de hartafwijking op zijn leven? Doet hij graag testjes met de klas of laat hij het liefst wat filmpjes zien? Of wil hij echt ingaan op zijn hartafwijking? Het is allemaal in het pakket te vinden. Uiteraard ontbreken ook de algemene tips voor een spreekbeurt niet.

De tekst en de template voor een powerpoint presentatie ontvang je per mail. Daarnaast ontvang je diverse gadgets die je kan uitdelen in de klas. We vragen  hiervoor een eigen bijdrage van € 10,- (incl. portokosten). 

Stuur een mail via info@aangeborenhartafwijking.nl om het spreekbeurtpakket incl. gadgets op te vragen, of vul het volgende formulier in:

  • € 0,00