Selecteer een pagina

Home » Op vakantie met Sailwise

Op vakantie met Sailwise

Voor de volle 100% genieten op het water

Mijn naam is Michiel, en ik ben 28 jaar oud. Ik heb een aangeboren hartafwijking. Al een aantal jaren ga ik mee met stichting Sailwise. Zij organiseren watersportvakanties voor mensen met een chronische ziekte. Zij hebben drie mogelijkheden waaruit je kunt kiezen:

· Watersporteiland Robinson Crusoe

· Catamaran de Beatrix

· En een aangepast zeilcharterschip de Lutgerdina.

Ik ga zelf de laatste jaren mee met de Lutgerdina. Een fantastisch mooi schip met allerlei mogelijkheden aan boord voor iedereen om mee te kunnen varen en de echte zeilbeleving te kunnen ervaren. Sailwise maakt het mogelijk om wat voor beperking of chronische ziekte je ook hebt toch grenzen te kunnen verleggen en mee te kunnen doen. Ik voel mij aan boord, omringd door gelijkgestemden en vrijwilligers met een zorgachtergrond en natuurlijk ervaren bemanning, altijd erg op mijn gemak en kan dan ook 100 procent genieten van een volle week op het water.

Varen met Sailwise is ook geschikt voor zowel jongeren als volwassenen met een hartaandoening.

Dit artikel is overgenomen uit de Sinus thema vakantie en vrije tijd, juni 2023. Alle leden van de Patientenvereniging Aangeboren Hartafwijkingen ontvangen 4x per jaar de Sinus. Wil jij ook de Sinus ontvangen? Word dan lid voor € 2,33 per maand.

 

Lutgerdina Sailwise