Selecteer een pagina

Home » Oproep voor jongvolwassenen tussen de 20-30 jaar

Oproep voor jongvolwassenen tussen de 20-30 jaar

Foto expositie jongvolwassenen

Mijn naam is Britt Hentenaar, 22 jaar en ben hard bezig met afstuderen van mijn opleiding Creative Business aan de Hogeschool van Amsterdam. Voor mijn afstudeeropdracht ga ik een hele mooie en bijzondere foto expositie organiseren. Voor deze expositie heb ik een aantal modellen nodig!

𝗜𝗸 𝗯𝗲𝗻 𝗼𝗽 𝘇𝗼𝗲𝗸 𝗻𝗮𝗮𝗿 𝗷𝗼𝗻𝗴𝘃𝗼𝗹𝘄𝗮𝘀𝘀𝗲𝗻𝗲𝗻 (𝘁𝘂𝘀𝘀𝗲𝗻 𝗱𝗲 𝟮𝟬-3𝟬 𝗷𝗮𝗮𝗿) 𝗺𝗲𝘁 𝗲𝗲𝗻 𝗮𝗮𝗻𝗴𝗲𝗯𝗼𝗿𝗲𝗻 𝗵𝗮𝗿𝘁𝗮𝗳𝘄𝗶𝗷𝗸𝗶𝗻𝗴

In de tweede week van mei zal ik een foto expositie gaan organiseren waarbij 5-8 jongvolwassenen met een aangeboren hartafwijking zullen worden geportretteerd. Het doel van deze expositie is om jongvolwassenen met een aangeboren hartafwijking op een laagdrempelige manier samen te laten komen met hun familie, vrienden en kennissen en de veranderingen in het leven van deze jongvolwassenen bespreekbaarder te maken.

Dit is namelijk iets waar ik in 2017 zelf mee te maken heb gehad. Sinds 2017 is mijn leven door het hebben van een aangeboren hartafwijking enorm veranderd. Het is voor mij soms best lastig om telkens te moeten vertellen dat mijn leven niet meer zal worden zoals het ooit was en ik moet dealen met mijn ‘nieuwe leven’ als hartpatiënt.

Daarom kom ik graag in contact met jongvolwassenen met een aangeboren hartafwijking. Dus ben jij degene die ik nodig heb voor deze mooie expositie. Dan zou ik het heel fijn vinden als je mij een mailtje kan sturen op britthentenaar@gmail.com

Je mag ook mailen naar info@aangeborenhartafwijking.nl

Extra informatie:

– foto’s zullen worden gemaakt in de maand april (bij je thuis, liever niet bij je thuis? Dan kijken we naar een locatie in de buurt)

– het zal gaan om twee portretten

– expositie zal plaatsvinden in de tweede week van mei

de expositie locatie is nog niet bekend

Laatste nieuws