Selecteer een pagina

Home » Ouders van kinderen met een lichamelijke beperking

Ouders van kinderen met een lichamelijke beperking

Twee laatstejaars studenten van de masteropleiding Kinderfysiotherapie aan de Hogeschool Utrecht willen ouders van kinderen met een lichamelijke beperking interviewen om een beter beeld te krijgen van factoren die van invloed zijn op het succesvol betrekken van ouders bij de behandeling. Ze zijn hiervoor op zoek naar enthousiaste ouders. Zij hopen – door meer zicht […]

Twee laatstejaars studenten van de masteropleiding Kinderfysiotherapie aan de Hogeschool Utrecht willen ouders van kinderen met een lichamelijke beperking interviewen om een beter beeld te krijgen van factoren die van invloed zijn op het succesvol betrekken van ouders bij de behandeling. Ze zijn hiervoor op zoek naar enthousiaste ouders.

Zij hopen – door meer zicht te krijgen op de ervaringen van ouders – behandelingen in de toekomst nog beter aan te laten sluiten bij de wensen en behoeften van kind en ouders.

Meedoen of op zoek naar meer informatie? De contactgegevens zijn te vinden op de flyer – (Ouderparticipatie binnen de kinderfysiotherapie).