skip to Main Content

Bestuur

Het bestuur van de PAH bestaat uit ouders van kinderen met een AHA en volwassenen met een AHA en naasten. Zij hebben in hun professionele carrière relevante werkervaring opgedaan en zijn vanuit hun prive situatie ervaringsdeskundigen. Zij weten als geen ander wat de impact is van een aangeboren hartafwijking op het dagelijks leven. Het bestuur bestaat uit vrijwilligers en legt verantwoording af aan de leden. Het bestuur bestaat uit:

Linda Breusers

Linda is moeder van hartekind Stef. Stef heeft naast zijn hartafwijking ook 22q11ds en door een complicatie na zijn 4e openhartoperatie ook een dwarslaesie. Linda heeft in het verleden gewerkt in sales en marketing functies bij Telfort, Microsoft en Sanoma. Daarna is Linda 3,5 jaar werkzaam geweest bij Stichting Hartekind als manager.

 

Judith van de Meerakker

Judith is geboren met een hartafwijking. Voor haar 3e jaar heeft ze 3 open hart operaties gehad. Ze is gepromoveerd op de genetische aspecten van aangeboren hartafwijkingen. Bij haar wordt de hartafwijking veroorzaakt door het Noonan syndroom. Judith is op dit moment werkzaam als kwaliteitsfunctionaris bij de afdeling Klinische Genetica van het LUMC.

 

Renske van de Poll

Het secretariaat

Het secretariaat wordt bemand door Thea Verbeek. Thea is onze enige betaalde kracht en is per mail en per telefoon bereikbaar op maandag, woensdag en vrijdag van 09:00 – 14:00 uur via secretariaat@aangeborenhartafwijking.nl of via 06-20039393

Back To Top