Selecteer een pagina

Home » Over de PAH » Word lid

Word lid

Ontdek de voordelen van een lidmaatschap

De Patiëntenvereniging Aangeboren Hartafwijkingen (PAH) is dé belangenorganisatie voor mensen met een aangeboren hartafwijking in Nederland. Als lid heb je toegang tot alle informatie en kun je deelnemen aan uiteenlopende activiteiten die we organiseren. Ook kom je eenvoudig(er) in contact met mensen die net als jij een aangeboren hartafwijking hebben. En dat voor slechts € 28,00 per jaar.

Alle voordelen op een rij

Door lid te worden van de PAH steun je het werk van de vereniging en krijg je zelf:

  • 4 keer per jaar het informatieve eigen full color tijdschrift Sinus
  • Digitale nieuwsbrieven met informatie over onze activiteiten en producten
  • Mogelijkheid tot deelname aan de activiteiten van de vereniging, zoals workshops en contactdagen
  • Mogelijkheid tot aanvraag van een spreekbeurtpakket, Hartpaspoort of brochure over aangeboren hartafwijkingen voor je eigen huisarts.
  • Mogelijkheid om een oproep te plaatsen om in contact te komen met lotgenoten
  • Op verzoek individueel advies/belangenbehartiging bij diverse zaken zoals het afsluiten van overlijdensrisico verzekering bij een hypotheek

Word lid

Lid worden is heel eenvoudig. Vul je gegevens in op het aanmeldformulier en klik op ‘Verstuur’.

Lidmaatschapskosten 

Voor slechts € 28,- per jaar (tarief bij betaling via automatische incasso; anders zijn de kosten € 33,- per jaar) ben je al lid van de PAH. En weet je wat helemaal mooi is: de contributie voor het lidmaatschap wordt soms (deels) vergoed via je (aanvullende) zorgverzekering. Dit gebeurt via de aanvullende verzekering. Op independer.nl vind je een overzicht van vergoedingen door zorgverzekeraars.

Opzegging lidmaatschap

Het lidmaatschap loopt per kalenderjaar. Jouw lidmaatschap loopt dus altijd tot 31 december. Daarmee ook de betaalverplichting voor de contributie, maar ook alle voordelen van het lidmaatschap. Je dient uiterlijk één maand voor het eind van het lopende kalenderjaar je lidmaatschap op te zeggen. Dat kun je via dit formulier doorgeven.