Eenvoudig en gezond: Zalm en spaghetti met een laag zoutgehalte
Wil je genieten van een heerlijk en gezond gerecht dat perfect in een zoutarm dieet past? Dit recept van Heart Healthy Food combineert voedzame ingrediënten. Volg de eenvoudige stappen en creëer een lekker en gezond diner, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over een hoog zoutgehalte.
Recept voor 1 persoon
Ingrediënten:
100 gram zalmmoot
100 gram volkoren spaghetti
2 eetlepels terra plantaardig vloeibaar balans
1 eetlepel olijfolie mild
1 eetlepel Heinz tomaten ketchup zonder toegevoegde suikers en zout met zoetstoffen
200 gram bimi
1 theelepel euroma dille
1 theelepel euroma funghi trifolati
Vierseizoenen peper
Zo maak je het:
1. Kook de spaghetti zoals op de verpakking staat.
2. Kook de bimi 4 minuten en die kan je even er in het warme water laten staan.
3. Verhit de terra in een pan en bak daar de zalmmoot met dille in, zoals op de verpakking staat of wat je zelf lekker vind.
4. Giet de spaghetti af doe daar een beetje olijfolie doorheen, tomaten ketchup, vierseizoenen peper en de funghi trifolati meng dit goed.
Leg de spaghetti op het bord, bimi er omheen en dan de zalmmoot er bovenop.
Eet smakelijk!
❣️ Zoutgehalte is 0,24 gram ❣️