Selecteer een pagina

Home » Vakantie organisaties

Vakantie organisaties

Heartvilla

Stichting Heartbeat beschikt over 2 vakantiehuizen. In deze vakantiehuizen kunnen gezinnen met een jonge hartpatiënt een fijne en ontspannen tijd doorbrengen. De heartvilla Otterlo staat op het Europarcs Park De Zanding vlakbij de bossen en de zanverstuivingen. In Winterberg staat de tweede heartvilla en ligt dichtbij de piste waar de kinderen skiles kunnen volgen. Ook is Winterberg een mooie plek om in de zomer te bezoeken.

Het is mogelijk om een keer kosteloos gebruik te maken van de heartvilla. Op de website van Stichting Heartbeat kan je alle informatie vinden en je aanmelden voor een vakantie in de Heartvilla.

Atlas van zorg en vakantie

Het is voor mensen met een chronische ziekte niet altijd vanzelfsprekend om zorgeloos op vakantie gaan. Steeds meer vakantieaccommodaties, reisorganisaties en andere mooie initiatieven maken het mogelijk dat reizen voor mensen met een chronischie aandoening of een beperking mogelijk is.

De Atlas van Zorg & Vakantie is een online wegwijzer in de wereld van aangepaste vakanties in binnen- en buitenland. Op de website vind je een overzicht van rolstoelvriendelijke vakanties en aangepaste accommodaties. Aangegeven wordt of de locatie rolstoelvriendelijk is, of er hulpmiddelen aanwezig of te regelen zijn en of er zorg aanwezig is of of dit te regelen valt.
Op de websit vind je geschikte locaties in Nederland, Europa en voor verre bestemmingen.

Hartenweek

Stichting Hartenweek zorgt ervoor dat mensen met een aangeboren hartafwijking en een verstandelijke beperking een onvergetelijke, gezellige en fijne vakantieweek hebben. Tijdens de vakantieweek gaat er een medisch team en  een grote staf mee. Dit zijn allemaal vrijwilligers. Elke vrijwilliger begeleidt gedurende de vakantieweek 1 of 2 deelnemers. In de Sinus is een Hartenweek verschenen over de Hartenweek.