Selecteer een pagina

Home » Vakantie & Vrije tijd

Vakantie & Vrije tijd

Balans 

Een goede balans tussen vrije tijd en werk is belangrijk. In principe is vakantie & vrije tijd voor iedereen fijn. Wat doet deze vrij invulbare tijd met je? Als je tijd hebt voor jezelf, wat doe je dan? Heb je hobby’s of een passie? En waar haal je de energie vandaan? Hoe combineer je het met werk en gezin?

Vakantie, daar kan je zo aan toe zijn. Het ene jaar wat meer dan het andere. De ene persoon kan spontaan besluiten om spullen te pakken en te vertrekken, een andere zal veel meer voorbereidingen moeten treffen. Dat is voor iedereen anders.
Lukt het je om te genieten op vakantie of ben je veel met je hartafwijking bezig of met de hartafwijking van je kind?

Wat moet je allemaal regelen voor je kan vertrekken, zoals informatie over ziekenhuizen in het buitenland, genoeg medicatie etc. Welke bestemmingen kan je naar toe, moet je rekening houden met hoogte of warme landen?

Op deze pagina vind je verhalen van ouders en van volwassenen met een aangeboren hartafwijkingover vakantie en vrije tijd. Ook geven we je tips voor als je op vakantie wilt.

Blogs & ervaringsverhalen

Vakantie en vrije tijd. In principe heel belangrijk. Heb je er genoeg energie voor en hoe zorg je ervoor dat je een goede balans hebt tussen vrije tijd, je gezin, werk? Je leest hier ervaringsverhalen en blogs.

Op vakantie met een AHA

Vakantie is goed voor iedereen! Zorg wel dat je goed voorbereid bent. Neem een kijkje bij de de tips.

Organisaties

Hier kan je organisaties vinden die vakanties aanbieden voor mensen met een aangeboren hartafwijking

Agenda van activiteiten

Datum/Tijd Evenement
6 juni 2023
20:30 - 21:30
Input leden lotgenotencontact en voorlichting (online)
14 juni 2023
19:30 - 20:30
Input leden lotgenotencontact en voorlichting (online)
30 september 2023
10:00 - 16:00
Landelijke contactdag

Verhalen over vakantie

Blog Jetske (25): Je dromen achterna

Je dromen achterna met een hartafwijking… Voor veel mensen is het al spannend om hun dromen achterna te gaan. Maar als je een hartafwijking hebt kan dit extra belemmerend zijn. Als jij je hele leven hoort dat je rustiger aan moet doen en gas terug moet geven, zie dan...

Blog Jetske (24): Picknick

Hoe deze picknick mij tot vraagtekens leidde. Soms zal ik willen dat ik het niet wist. Dat ik geen idee had wat waar vandaan kwam. En tegelijkertijd ben ik blij dat ik het weet omdat ik ernaar kan handelen. Ik weet nog goed de eerste keer. Ik was met een vriendin in...

Blog Jetske (23): De zon en mijn hart

De zon en mijn hartafwijking “Je hebt vast wel eens gehad op een tropische dag in San Tropez dat je de hele dag alleen maar water aan het drinken bent.” Met grote ogen keek ik mijn cardioloog aan. Ik was nog nooit in San Tropez geweest maar herkende de situatie. “Ehm...