Selecteer een pagina

Home » Vakantie & Vrije tijd

Vakantie & Vrije tijd

Balans 

Een goede balans tussen vrije tijd en werk is belangrijk. In principe is vakantie & vrije tijd voor iedereen fijn. Wat doet deze vrij invulbare tijd met je? Als je tijd hebt voor jezelf, wat doe je dan? Heb je hobby’s of een passie? En waar haal je de energie vandaan? Hoe combineer je het met werk en gezin?

Vakantie, daar kan je zo aan toe zijn. Het ene jaar wat meer dan het andere. De ene persoon kan spontaan besluiten om spullen te pakken en te vertrekken, een andere zal veel meer voorbereidingen moeten treffen. Dat is voor iedereen anders.
Lukt het je om te genieten op vakantie of ben je veel met je hartafwijking bezig of met de hartafwijking van je kind?

Wat moet je allemaal regelen voor je kan vertrekken, zoals informatie over ziekenhuizen in het buitenland, genoeg medicatie etc. Welke bestemmingen kan je naar toe, moet je rekening houden met hoogte of warme landen?

Op deze pagina vind je verhalen van ouders en van volwassenen met een aangeboren hartafwijkingover vakantie en vrije tijd. Ook geven we je tips voor als je op vakantie wilt.

Blogs & ervaringsverhalen

Vakantie en vrije tijd. In principe heel belangrijk. Heb je er genoeg energie voor en hoe zorg je ervoor dat je een goede balans hebt tussen vrije tijd, je gezin, werk? Je leest hier ervaringsverhalen en blogs.

Op vakantie met een AHA

Vakantie is goed voor iedereen! Zorg wel dat je goed voorbereid bent. Neem een kijkje bij de de tips.

Organisaties

Hier kan je organisaties vinden die vakanties aanbieden voor mensen met een aangeboren hartafwijking

Agenda van activiteiten

Datum/Tijd Evenement
20 januari 2024
14:00 - 17:00
Nieuwjaarsborrel Hart Cor en de PAH

Verhalen over vakantie

Magazine levensverhalen (jong)volwassenen

"Laat deze verhalen een voorbeeld voor iedereen zijn" Kimberley Wenas (jongvolwassene met een aangeboren hartafwijking) heeft zaterdag 11 november het magazine met levensverhalen van (jong)volwassenen in ontvangst genomen. Haar cardioloog Annemien van den Bosch...

Blog Jetske (31): Mijn ouders en ik

Mijn hartafwijking en mijn ouders Met mijn ouders heb ik het eigenlijk nooit over hoe mijn hartafwijking voor hen was. Ik vond het dan ook best wel spannend om hen de vragen te stellen. Tegelijkertijd was ik ook super benieuwd hoe dit voor hen was. Dat lees je in dit...

Rachelle (1): Zomer en een hartafwijking

Rachelle van @hartpatientrent deelt op haar instagram tips over hoe ze omgaat met warmte, zon en haar hartafwijking. Waar veel mensen deze zon fantastisch vinden, vind ik het echt niet chill en mogen er best 5 graden vanaf. En niet omdat ik een Hollands Zeikwijf ben,...