Selecteer een pagina

Home » Verslag Kidsdag en Papadag

Verslag Kidsdag en Papadag

Kids-dag 21 september 2019 Op 21 september ontving de PAH in totaal 90 kinderen, vaders en moeders voor de Kids-dag in SchatEiland Zeumeren te Voorthuizen. Na een korte introductie door Linda Breusers konden alle kinderen naar hartenlust spelen, schatgraven, met radiografische bootjes varen, waterballonnen schieten, van de glijbaan glijden of zich als piraat of prinses […]

Kids-dag 21 september 2019

Op 21 september ontving de PAH in totaal 90 kinderen, vaders en moeders voor de Kids-dag in SchatEiland Zeumeren te Voorthuizen. Na een korte introductie door Linda Breusers konden alle kinderen naar hartenlust spelen, schatgraven, met radiografische bootjes varen, waterballonnen schieten, van de glijbaan glijden of zich als piraat of prinses laten schminken.

Voor wie na al dat rennen en klimmen even rust zocht, kon aanschuiven bij de grote tafel van Irma Hoen in “Het Schip”. Al pratend en knutselend konden kinderen en ouders kennismaken met Irma en vragen stellen over haar workshops.

Ook voor de innerlijke mens werd goed gezorgd. Voor de ouders stond er een heerlijk buffet met soep en broodjes klaar en wat is een Piraten-dag zonder piratenpannenkoek compleet met ooglapje?

Vanwege het heerlijke nazomerweer zochten velen buiten een plekje in de zon om nog wat zonnestralen op te pikken, even weg te dommelen of een praatje met elkaar te maken.

Rond half 4 kwamen we allemaal weer bij elkaar in Het Schip voor een laatste kopje koffie of thee en een lekker ijsje voor de kinderen. Nadat alle kinderen een heus Piratendiploma hadden gekregen en er een mooie groepsfoto was gemaakt, was het echt tijd om weer naar huis te gaan.
Foto’s staan in de share onder foto’s kidsdag

Papa-dag 9 november 2019

Maar liefst 17 vaders en 19 kinderen hadden zich aangemeld voor een spannende Papa-dag op 9 november j.l.

Vanaf kwart voor 10 kwamen de deelnemers binnen in het Corendon Village Hotel in Badhoevedorp. Na de ontvangst door Linda Breusers gingen de kinderen bij Irma Hoen aan de slag met de workshop het “Vliegende hart”. Samen met Irma maakten de kinderen door spel, woorden en mooie stickers plakken in een werkboek een reis door hun hart en alles waar ze trots op zijn, wat ze goed kunnen en hoe zij zich voelen.

De vaders volgden de workshop “Vader met Hartenkind – Zo blijf je rustig en sterk!” door Martin Koeman. Een apart verslag daarvan kan je verderop in de Sinus lezen.

Rond kwart voor 12 werd er tijdens de lunch nog even nagepraat en kwamen kinderen en vaders weer bij elkaar. Een half uur later was het tijd om in de gereedstaande bus te stappen die ons in korte tijd naar Schiphol bracht. Daar aangekomen zijn we ingecheckt voor de Schiphol Experience. Met een andere bus maakten we een rond rit van een uur over het enorme Schiphol terrein en kwamen we op plaatsen waar je normaal niet komt zoals achter de douane bij de privé-vliegtuigen, langs de hangars, de sneeuwschuivers en de plaats waar de brandweer oefent op vliegtuigen en gebouwen. Vanaf Schiphol konden we met de pendelbus van het Corendon Village Hotel weer terug naar Badhoevedorp waar we rond half 3 afscheid van elkaar namen.

Laatste nieuws