Selecteer een pagina

Home » Verslag Papadag door Martin Koeman

Verslag Papadag door Martin Koeman

Workshop: Vader met Hartenkind – “Zo blijf je rustig en sterk!”

Mijn naam is Martin koeman, vader van 3 kinderen, waarvan 2 met een aangeboren hartafwijking. In het dagelijks leven ben ik coach / therapeut en mantelzorger. Op 2 november gaf ik de workshop Vader met Hartenkind – “Zo blijf je rustig en sterk!” aan 18 vaders van kinderen met een aangeboren hartafwijking. Een hele unieke ervaring. Ik was aan het werk, maar eigenlijk ook een beetje deelnemer.

Het doel van deze workshop: inzicht krijgen in jou besteding van tijd en aandacht (stress) in het dagelijks leven. Wanneer je grootste stressbronnen boven water komen, kun je hierin aanpassingen aanbrengen. De tijd die je over houdt, is voor leuke dingen! Een moment in een hectisch leven om jezelf op te laden en hierdoor te ontspannen en jezelf staande te houden.

De opdrachten die ik meenam, als leidraad voor deze ochtend, zijn maar gedeeltelijk gebruikt. Totaal niet erg. Er ontstond namelijk vrijwel direct een groepsgevoel! Veel herkenning door dezelfde meegemaakte situaties, problemen met de kinderen, en vergelijkbare gevoelens van boosheid, verdriet en onmacht. De gesprekken en het kunnen luchten van ons hart, heeft in ieder geval voor mij, oplossingen aangeboden voor situaties waarin ik wel eens vast loop. Ik ben van mening dat we veel van elkaar hebben geleerd!

Voor interesse of vragen:

Martin Koeman

T: 06 4703 5721
M: koemanmartin@gmail.com

www.limitlesslife.nl en
www.koemankinesiologie.nl