Selecteer een pagina

Home » Vragenlijst onderzoek implementatie gamification

Vragenlijst onderzoek implementatie gamification

Mijn naam is Esmee van der Steenhoven en ik doe de opleiding Communication and Multimedia Design aan de Hogeschool van Rotterdam.
Vanuit Erasmus MC is er een project aan de gang dat STAMINA (Slimme Technologie voor Actieve MINderjarigen met een hart Afwijking) heet. Hier wordt er onderzoek gedaan naar hoe kinderen met CHD meer kunnen sporten.
Binnen dit project doe ik onderzoek naar het implementeren van gamification. Gamification is het toevoegen van spelelementen en technieken in een niet-game omgeving om gewenst gedrag te stimuleren. Door middel van gamification wil ik een digitale oplossing ontwerpen om kinderen meer te laten bewegen op een veilige manier.
Wij zijn op zoek naar verschillende gezinnen die willen meewerken aan dit proces. Denk onder andere aan enquêtes, interviews, co-creatie sessies en testen. De onderdelen variëren van ouder tot kind of beide. Je mag zelf besluiten of je meedoet aan de opdracht. Omdat het kind met technologie overweg moet kunnen hebben wij het liefste kinderen van 10-14, maar een jaar meer of minder is niet erg. Wil je mij helpen mijn afstudeerproject te laten slagen. En een oplossing vinden die jou kind meer kan laten sporten? Schrijf je via onderstaand formulier in: https://forms.gle/2NAGXC3NU4e1KU2f8
Voor vragen kan ik gemaild worden op e.vandersteenhoven@innovattic.com