Selecteer een pagina

Home » Invullen vragenlijst: wensen en behoeften van patiënten

Invullen vragenlijst: wensen en behoeften van patiënten

Geef nu jouw mening! De Nederlandse patiëntenverenigingen en gezondheidsfondsen (Stichting Hartekind, de Patiëntenvereniging Aangeboden Hartafwijkingen, Harteraad en de Hartstichting) zijn om advies gevraagd door het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS). Je leest er hier meer over. Jouw hulp is daarbij hard nodig! De afgelopen weken hebben verschillende online bijeenkomsten plaats gevonden. Om nog […]

Geef nu jouw mening!

De Nederlandse patiëntenverenigingen en gezondheidsfondsen (Stichting Hartekind, de Patiëntenvereniging Aangeboden Hartafwijkingen, Harteraad en de Hartstichting) zijn om advies gevraagd door het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS). Je leest er hier meer over. Jouw hulp is daarbij hard nodig! De afgelopen weken hebben verschillende online bijeenkomsten plaats gevonden. Om nog meer patiënt wensen en behoeftes inzichtelijk te maken is ook een online vragenlijst opgesteld.

Wil jij helpen de zorg voor jezelf of jouw kind te verbeteren door de vragenlijst in te vullen? Je mag de vragenlijst ook invullen als je al hebt deelgenomen aan één van de online sessies.

Klik hier voor de link van de vragenlijst.
Wil je de vragenlijst voor 20 september invullen?

Laatste nieuws