Selecteer een pagina

Home » Workshop: Ben jij job-ready?

Workshop: Ben jij job-ready?

Op donderdag 2 september van 16.00-17.00 uur vertelt Emma at Work je over de programma’s die je begeleiden naar je (eerste) baan.  Tijdens de workshop worden o.a. praktijkervaringen gedeeld en is er ruimte voor het stellen van vragen. Emma at Work ondersteunt jongeren (15-30 jaar) met een fysieke beperking of chronische ziekte naar een zelfstandige […]

Op donderdag 2 september van 16.00-17.00 uur vertelt Emma at Work je over de programma’s die je begeleiden naar je (eerste) baan.  Tijdens de workshop worden o.a. praktijkervaringen gedeeld en is er ruimte voor het stellen van vragen.

Emma at Work ondersteunt jongeren (15-30 jaar) met een fysieke beperking of chronische ziekte naar een zelfstandige toekomst. Bij Emma at Work zorg je dat je goed voorbereid bent op die (eerste) baan: je werkt door coaching en trainingen aan je persoonlijke ontwikkeling, oefent met solliciteren en je wordt voorgesteld aan een groot netwerk van bedrijven. Hoe? Denk bijvoorbeeld aan meeloopdagen, een mentor program, 1 op 1 (netwerk)gesprekken en vacatures. Daarnaast ontmoet je andere jongeren tijdens trainingsdagen en andere programma’s.

Schrijf je in via info@aangeborenhartafwijking.nl