Selecteer een pagina

Home » Rachelle: Zomer en een hartafwijking

Rachelle: Zomer en een hartafwijking

Rachelle van @hartpatientrent deelt op haar instagram tips over hoe ze omgaat met warmte, zon en haar hartafwijking.

Waar veel mensen deze zon fantastisch vinden, vind ik het echt niet chill en mogen er best 5 graden vanaf. En niet omdat ik een Hollands Zeikwijf ben, maar omdat ik met deze temperaturen niet op m’n lijf en de signalen kan vertrouwen.

Deze tips zijn misschien handig, misschien vanzelfsprekend, maar vooral ook een geheugensteuntje voor mezelf 😂

De grens bepalen is lastiger in deze temperaturen want m’n hoofd wil héél veel. M’n loopjes uitstellen voelt niet bepaald fijn, maar tegelijkertijd is het natuurlijk ook zonde als ik straks schade heb omdat ik zo nodig moest lopen. Of als er een ambulance aan te pas moet komen terwijl ik het makkelijk had kunnen voorkomen.

Dat betekent natuurlijk niet dat ik stil zit – er is gewoon een kind die wél gezond is en die wél leuke dingen wil doen 😉 Tussendoor neem ik dus voldoende rust en lig ik nogal veel met m’n pootjes omhoog 😂

Stay hydrated! En waterijs is ook vocht, dus houd dat ook even in de gaten. Teveel is ook niet tof, zeker niet als het vocht nergens heen kan 😉

Rachelle heeft een hartafwijking en houdt van hardlopen. Ze doet graag dingen waar ze happy van wordt en deelt dit via haar instagram account.
Je kan haar ook volgen op www.hartpatientrent.nl

 

Laatste nieuws