Selecteer een pagina

Home » Over de PAH » Vrijwilligers

Vrijwilligers

Rol van de vrijwilligers

De PAH draait vrijwel geheel op vrijwilligers. Sommigen hebben een structurele taak op zich genomen. Dat geldt bijvoorbeeld voor de bestuursleden. Maar ook voor de redactie van de Sinus, de website en social media. En dat is fantastisch! Want dankzij deze vrijwilligers kan de PAH bestaan om jou ondersteuning te bieden.

Wil jij ook vrijwillig wat voor de PAH doen en tegelijk in contact komen met lotgenoten en ervaringsdeskundigen? Wij kunnen je hulp heel erg goed gebruiken. Dat kan op structurele basis maar uiteraard ook incidenteel bijvoorbeeld:

  • Door folders en posters te verspreiden in de academische centra als je er toch bent voor een poliafspraak
  • Mee te helpen bij de organisatie van contactdagen
  • De PAH stand te bemannen tijdens contactdagen en congressen
  • Mee te lezen met voorlichtingsmateriaal
  • Als oproepbaar geregistreerd te staan voor hand- en spandiensten

De PAH kan altijd handen en hoofden gebruiken! Draag je de vereniging een warm hart toe en lijkt het je leuk om de PAH als vrijwilliger te ondersteunen?

Meld je dan aan bij Martine Bruin via info@aangeborenhartafwijking.nl of via 088-5054322.

Vrijwilligers

Anique van der Hoop – hoofdredacteur Sinus

“Ik ben moeder van een hartedochter (2001). Toen ik destijds informatie zocht, kwam ik bij de PAH terecht en heel snel trad ik toe tot de redactie van Sinus. Naast onze hartedochter hebben we nog twee dochters. Ik heb altijd veel vrijwilligerswerk gedaan bij de PAH, op school, in de diergaarde en ik zit in verschillende besturen. Wij zijn pleeggezin voor KNGF aspirant-geleidehonden, alhoewel dat nu even stil ligt voor ons. Naast mijn vrijwilligerswerk heb ik ook verschillende werkgevers (betaalde mantelzorg, gastvrouw en receptiewerk).”