skip to Main Content

De PAH draait vrijwel geheel op vrijwilligers. Sommigen hebben een structurele taak op zich genomen. Dat geldt bijvoorbeeld voor de bestuursleden. Maar ook voor de redactie van de Sinus, de website en social media. En dat is fantastisch! Want dankzij deze vrijwilligers kan de PAH bestaan om jou ondersteuning te bieden.

Wil jij ook vrijwillig wat voor de PAH doen en tegelijk in contact komen met lotgenoten en ervaringsdeskundigen? Wij kunnen je hulp heel erg goed gebruiken. Dat kan op structurele basis maar uiteraard ook incidenteel bijvoorbeeld:

  • Door folders en posters te verspreiden in de academische centra als je er toch bent voor een poliafspraak
  • Mee te helpen bij de organisatie van contactdagen
  • De PAH stand te bemannen tijdens contactdagen en congressen
  • Mee te lezen met voorlichtingsmateriaal
  • Als oproepbaar geregistreerd te staan voor hand- en spandiensten

De PAH kan altijd handen en hoofden gebruiken! Draag je de vereniging een warm hart toe en lijkt het je leuk om de PAH als vrijwilliger te ondersteunen?

Meld je dan aan bij Thea Verbeek via secretariaat@aangeborenhartafwijking.nl of via 088-5054322.

 

Vrijwilligers

Anique van der Hoop – hoofdredacteur Sinus

Alweer 14 jaar geleden werd ik moeder van een hartedochter. Toen ik informatie zocht kwam ik bij de PAH terecht en heel snel trad ik toe tot de redactie van Sinus. Naast onze hartedochter hebben we nog 2 dochters. Ik heb geen betaalde baan, maar doe verschillend onbetaalbaar werk. Sinds 2013 zijn we pleeggezin voor KNGF aspirant-geleidehond pups. Verder zit ik in diverse besturen.

Back To Top